Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker meg venner. Har dere noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 14 ønsker venner Jeg har en venn men hun er ikke god og hun synes synd på meg og ser ned på meg og prøver å hjelpe meg men det hjelper ikke for jeg føler meg som en stakkar når hun behandler meg sånn. Jeg vil ikke at noen skal se ned på meg eller synes synd på meg det har noe med respekt og ære å gjøre og jeg håper dere skjønner det. Og så er greia den at jeg ikke føler meg på nett med noen når det kommer til stykket Og jeg har prøvd å se etter likesinnede og foreldrene mine har pratet med rektor og lærer etc Det litt dumme er at jeg er en ganske alvorlig person som sjeldent ler jeg er bare sånn og nå får tiden må man le for å ikke å bli tatt for å være kjedelig jeg skulker skolen for tiden og foreldrene mine er flyforbanna og sier jeg er lat selvom de vet at jeg har det vanskelig på skolen. Jeg vet det er dumt at jeg skulker og jeg er litt lat, men jeg orker bare ikke Jeg ser ut som en helt vanlig 14åring og jeg har like gode forutsetninger som alle andre noen tips takk fin side

SVAR

Besvart 27.04.2015 20:37:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle