Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg holdt utenfor av min beste venninne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært veldig nedfor det siste halvåret. Alt startet med at jeg følte meg holdt utenfor av min beste venninne. Jeg snakket med henne, og hun sa at hun skulle passe på, men det varte ikke lenge. Etterhvert sluttet jeg å være med henne, også å snakke med henne. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror at keg var redd for å føle det slik flere ganger. Nå er jeg ikke den glade og positive jenten jeg var før.. Jeg klarer ikke å snakke med noen andre om det og stenger meg selv utenfor. Jeg vet ikke om jeg vil føle meg bedre for jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli og jeg har liksom klart å akseptere at det er slik... Jeg vil ha hjelp, men samtidig ikke. Jeg føler meg ok når jeg er med andre, men ikke på samme måten og ikke når jeg er alene, og er sjeldent i veldig godt humør på skolen. Ønsker ikke noe konkret svar, men tror jeg bare ønsker at noen skal lese det og fortelle meg hva de synes og mener jeg bør gjøre.

SVAR

Besvart 19.05.2015 08:22:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle