Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til å begynne på ungdomsskolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg trenger hjelp jeg er så lei meg. Til høsten skal jeg begynne på ungdomsskole og jeg gruer meg veldig. Skolen jeg skal begynne på er delt opp i baser som har farge tema. Jeg kom da på base med 2 jenter fra min klasse. Men problemet er at jeg aldri er med de jentene, og jeg har så lyst og komme med noen av mine bestevenner at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg har har følt meg veldig neppå og derprimert i det siste ved grunn av det. Jeg har vært mye på rommet mitt og grått og tenkt på at jeg skal være med disse folkene i 3 år. Vi har spurt skolen om jeg kunne bytte men de svarte at det ikke var mulig. Foreldrene mine sir at der kommer til og gå bra å at jeg kommer til og få mange nye venner, men jeg vil ikke ha mange nye venner og miste alle mine gamle. Jeg er så lei meg og må gråte meg til søvn, hva skal jeg gjøre? Hjelp! :(

SVAR

Besvart 09.06.2015 22:39:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle