Hopp til hovedinnholdet

Tips til å komme på ting å si, og bli mer aktiv sosialt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med å ha ting å si i sosiale sammenhenger. Hodet føles bare helt tomt, og jeg har ingen anelse om hva jeg kan snakke om. Jeg vet ikke hva som er grunnen til det, fordi hvis jeg hadde hatt noe å si, så hadde jeg sakt det. Det er lett i begynnelsen når man treffer nye, da kan man snakke om skole/jobb, familie, ferieplaner osv, men jeg synes det er vanskelig å ta det videre der i fra. Når jeg ser på andre så ser det så lett ut, de bare babler i vei. Med mine venner og nærmeste finner jeg ofte på mye gøy å si, og alt føles veldig naturlig. Men når jeg kommer i andre sammenhenger, spesielt med eldre folk og hvis det er mange folk, så føler jeg meg bare hjelpesløs. Har dere noen tips til å komme på ting å si, og bli mer aktiv i sosiale forekomster?

SVAR

Besvart 12.06.2015 13:12:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle