Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke drikke på fest 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg startet på VG 1 for litt over måned siden.Jeg har allerede fått meg en god del nye venner (klassen),jeg snakker med noen andre fra parrarellklassen også.Det er en jente som begynte å komme bort til meg og de andre jeg er med,hun begynte å snakke med oss (ble litt kjent med hun). Så var det noen uker,før hun gikk over til noen andre.Hun sa til oss at hun vil være med forskjellige folk,for å kunne prøve å få se flere venner.Det syntes jeg var utrolig bra gjort av hun!Men til poenget,jeg er bedt i bursdagen hennes.Det er noen jeg ikke kjenner som er bedt,det går helt fint.Og noen jeg vet hvem er,som jeg har snakket litt med (de går i parrarellklassen).Også har hun bedt en annen i klassen min,som jeg er god venn med!Hun skrev at det vil bli servert pizza og etter 1time vil det kommer mange og da blir det fest!Det tar jeg som at det bli drikking,og jeg drikker ikke.Så jeg er veldig usikker på om jeg skal dra eller ikke?Føler meg slem om jeg ikke drar.Hva kan jeg gjøre?Erikkehelttrygg..

SVAR

Besvart 04.10.2015 22:57:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle