Hopp til hovedinnholdet

Det er en jente som er slem og ekkel mot meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en venn som er sikkelig ekkel mot meg. Hun er sånn at hun alltid svarer frekt og slemt også ser hun alltid så stygt på meg og jeg aner ikke hva jeg har gjort. Og jeg har to andre venner som hun har tatt fra meg så nå er jeg på en måte helt alene. Jeg har tenkt mange ganget at jeg må prøve å snakke med hun om at jeg ikke syntes hun er noe hyggelig mot meg og at hun ikke er noe hyggelig mot andre for hun er ikke det. Hun får andre til å begynne å gråte og sånn. Og det er ikke greit, men det er ingen som tør å si noe fordi hun er så sjefete og sur hele tiden. Og alle guttene liker hun av en eller annen grunn. Jeg blir bare så lei meg av det for jeg tror hun kan være hyggelig hvis hun vil. Hun er bare så snobbete og slem og jeg hater at hun hele tiden klager på at hun er så tjukk når jeg åpenbart er tjukkere enn hun og da sier jo hun at jeg er tjukk og det er ikke noe gøy. Hjelp! Hva gjør jeg?! Takk for svar

SVAR

Besvart 20.11.2015 23:44:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle