Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvilken skole jeg skal søke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og venninna mi har vært sammen helt siden vi var små. Nå er vi komt så langt at vi skal søke skole, og jeg føler meg presset til å gå på samme skole som henne. Det er en krevende skole, og selv om jeg har karakterer til å komme inn er jeg ikke sikker på om jeg orker. Jeg tror det vil ende med at jeg må kutte ut hobbier og kjæresten min, noe jeg ikke vil. Samtidig vet jeg at venninna mi ikke vil se på meg på samme måte om jeg velger en skole hun ikke syns noe om. Flere mener at jeg bør velge en annen skole, og jeg vet selv at det er det som er det lureste. Likevel orker jeg ikke tanken på å miste henne, og dette problemet har ført til at jeg er mer stresset og er ulykkelig. Håper dere kan hjelpe meg.

SVAR

Besvart 23.02.2016 18:56:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skolevalg – hvem, hvor, når og hvorfor?

Skolevalg er et prøvevalg som avholdes i forkant av stortings- og lokalvalg. De har som mål å vekke politisk interesse og lære unge om den demokratiske prosessen.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Søkt videregående skole - hva skjer nå?

Kommer du ikke inn der du helst vil, kan det likevel finnes muligheter. Her kan du lese om inntakene, hva du må huske på, svarfrister og ventelister.

 

Les mer
account_circle