Hopp til hovedinnholdet

Gjeng 1 vs gjeng 2

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vinner VS taper Jeg er en jente som går på vgs. Det er slik at jeg har en gjeng som går på samme linje som meg, to av dem respekterer jeg og jeg føler jeg har lyst til å være venner med dem. Men, alle i denne gjengen er veldig overlegene.. Igjen av dem bryr seg om meg, stenger meg ute og overser meg. Eller mange av de. Men, ingen er veldig interessert i å bli min venn. Også har jeg en annen gjeng på en annen linje... De bryr seg om meg, er glade i meg, ser opp til meg og ønsker meg. De vil være venner med meg. They love me. Jeg vet ikke helt hvilken gjeng jeg skal like. Gjeng 2 liker meg, men jeg liker gjeng 1, som ikke liker meg. Trives ingen steder. Egentlig har jeg ikke venner, jeg henger meg bare på, og jeg føler lizom at jeg utnytter gjeng 2. Jeg har klump i magen, de ser jeg er ukomfortabel, jeg vil ikke såre dem. Jeg prøver å ikke utnytte folk.

SVAR

Besvart 09.03.2016 08:20:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle