Hopp til hovedinnholdet

Min aller beste venn er helt perfekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 14 år. Min aller beste venninne er et år eldre enn meg, og jeg synes bare hun er HELT perfekt. Hun er den vakreste jenta jeg noen gang har møtt og så er hun så tynn og fin. Jeg, som er et år yngre enn henne, er både litt høyere og jeg er tykkere enn henne. Jeg er utrolig usikker på meg selv, jeg hater ansiktet og kroppen min, jeg er alltid den som ikke vil være med på bilder med andre. Saken er; bestevenninnen min er også usikker på seg selv. Hun sender bilder til meg på snap av lårene sine hvor hun enten markerer hvor "store" hun vil at de skal være, eller så skriver hun for eksempel:"Må bli tynnere" eller "Jeg har så store lår". Du skjønner sikkert hvordan jeg føler meg da, i og med at jeg har større lår. Vi begge kutter, og jeg prøver å si til henne at jeg hater når hun skriver slik, men jeg vet bare ikke hvordan! Jeg har vært forelsket i flere gutter, men de ender alltid opp med henne for hun er så mye finere og tynnere. Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre!

SVAR

Besvart 08.05.2016 22:40:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
account_circle