Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke helt å stole på venninnen min.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 år, har mange venner og 1 (2) bestevenner, men jeg har et problem som jeg begynner å slite litt med... Jeg tørr ikke å stole på noen, fordi jeg er redd jeg kan bli såret... Jeg kan si småting, men ikke personlige ting som hvem jeg liker, eller hvorfor jeg føler meg dårlig. Fordi jeg er redd for at hun(de) skal syns det er teit eller dumt eller at de skal bruke det mot meg. For vi har et slags vennskap, så når vi er sure på hverandre, sier vi 90% av hva vi mener, og jeg ender ofte opp med å komme meg hjem å gråte, men det er jo slik at jeg nesten aldri sier noe stygt får jeg vil ikke såre henne, men hun sårer meg. Jeg sier ikke hemmeligheten mine til henne noe sol er normalt når man har vært bestevenner i over 3 år (Jeg er veldig glad i ho) Tenkte ikke så mye over det før, men jeg trenger å ha noen å snakke med om følelsene mine og får råd fra!! I det siste har jeg fått breakdowns og begynt å gråte fordi jeg ikke takler det lenger.

SVAR

Besvart 14.06.2016 01:37:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle