Hopp til hovedinnholdet

Jente 14, sliter med sosial angst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 og går i 9.klasse. I klassen er jeg ganske stille og sjenert, og mange tror at de bare kan overse meg. Samtidig etter at de fikk vite at jeg har angst, har de blitt mye mer vennlige mot meg. Men dette blir mer og mer falskt, de er egentlig bare falske venner. På grunn av dette har jeg utviklet mer og mer sosial angst. Jeg har egentlig hatt det hele livet, men nå er det sterkere enn noen gang. Jeg tør ikke gå i selskap eller møte noen på fritiden, jeg bare stenger meg inne på rommet mitt hele dagen og tør ikke være blant mange mennesker på en gang. Dette er ett ganske stort problem for jeg i tillegg vanskelig med å få meg ekte venner som jeg kan stole på og tør og være med. Har dere noen tips til hvordan jeg kan takle dette problemet? Takk<3 Hilsen 14-år gammel jente

SVAR

Besvart 14.09.2016 09:16:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
account_circle