Hopp til hovedinnholdet

Tips mot jenter som oppfører seg ekkelt mot andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

...jeg tenker hele tiden. Og dette går utover søvnen min. Min historie er veldig lang, så vt ikke hvordan jeg skal fortelle det her. Okei.. For ca ett år siden idag var jeg og veninna mi fra skolen vi gjikk på før ungdomsskulen venner med to tvillingsøstre.. men de bare brukte oss. Så de er helt forferdelige mot oss på skolen med blikk og sånn.. Med de gode gamle vennene sine som de var venner med før oss, altså før vi kom. Og de har fått de til å hata åss å.. spredd rykter og sånt om meg å veninna mi. . I fjor gjikk jeg å venninna mi på fotball, det siste året vårt... hun nekta å fortsette pga at de var så bitchy allesammen på laget... å da måtte jeg slutte også.:( på en måte vil jeg fortsette.. mn nå har jeg jo slutta. Jeg føler meg letta åver å slippe at de er slemme og baksnakker på trening, men jeg elsker fotball. Mamma og pappa vet alt sammen.Jeg fikk ikke skrevet ned hele min historie.. men håper du kan gi noen tips mot ekle jenter... jenteproblemer er vell noe alle skal få...

SVAR

Besvart 16.01.2017 12:36:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle