Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger en ny bestevenn!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år. Har en utrolig bra familie hvor alt er supert. Familien min har alltid støttet meg og vært dær for meg. Jeg har mange gutte venner og like egentlig best å være med gutter uansett om jeg er veldig jentete jente. Jeg hadde det veldig bra i sommer og hadde mange jentevenner, men i høst snudde de to ryggen til meg og var med noen andre i stede. Det var mim feil også siden jeg orket ikke å prøve å henge på de, mest fordi jeg ikke orker å dilte etter noen. Jeg har blitt venner med de to jentene igjen og de har fått seg en stor gjeng. De i gjengen demmers er ganske slemme mot meg ikke direkte men sier mye dritt om meg til andre og prøver å få gutter til å slutte å være med meg. Jeg får ofte høre at folk sier du er venneløs men jeg har mange gode venner nå bare ikke spesielle bestevenner. Dette pga at jeg ikke føler jeg har funnet de vennene som passer for meg. Jeg søker veldig etter en bestevenn som er veldig lik meg. Så hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.01.2017 21:10:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle