Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en god venn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en venn jeg har kjent i ca2 år nå. Vi har ikke samme vennekrets, så har aldri vært veldig mye sammen, men møtes i ny og ne. I starten hadde han kjæreste. En stund etter de slo opp hadde vi en periode der vi "holdt litt på", men bare som venner og det var ikke mange som visste om de. Jeg hadde aldri lyst å bli sammen med han eller noe sånt, tror ikke det hadde fungert? Nå har han kjæreste igjen, og jeg innser at jeg tror jeg er forelsket i han. Tror egentlig jeg innså det for lenge siden, men turte aldri innrønme det til meg for jeg ville ikke ødelegge vennskapet. Og for å være ærlig så tror jeg jeg har vært forelsket i han hele veien egentlig, til og med før vi "holdt på" også. Det er ingenting jeg vil gjøre med det, vil ikke snakke med han om det eller noe. Eneste jeg lurte på var om forleskelse går over? Eller om det går ann å være forelsket i en person hele livet så lenge man har kontakt. Fordi det plager meg veldig. Han er veldig spesiell og vil bare være venner

SVAR

Besvart 26.01.2017 22:29:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle