Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jeg og bestevennen min ikke er så gode venner lengre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en bestevenn som jeg er veldig glad i. Når vi skulle begynne på skolen igjen begynt en jente på skolen. Hun var ganske snill og vi ble gode venner. Men jeg bare glemte helt bestevennen min. Hun prøvde å snakke med meg om det men jeg bare avbrøyt hun hele tiden. Etter noen uker ble vi uvenner. Jeg vet ikkje hvorfor men det ble bare sånn.en dag skulle jeg og hun til trebing. På vei til trening sa ikke noen av oss et ord! Men i treningen begynt hun å grine og sa at jeg (hun) var veldig lei seg fordi at jeg bare gikk med hun andre jenta. Jeg sa unnskyld til hun men etter noen 2 måneder begynt jeg og gå med andre jenta IGJEN.! Men nå er hun altid med en annen jente!!!! Jeg ble veldig lei meg. Nå er hun altid med hun(bestevennen til bestevennen min). Nå prøver jeg og snakke med hun hele tiden men det går ikkje an. Hun vil ikkje snakke med meg om det. En gang sa jeg at jeg ikke likte vennen hennes men hun bare sa jeg liker ikke vennen din heller!hvaskal jeg gjøre???

SVAR

Besvart 12.02.2017 22:37:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle