Hopp til hovedinnholdet

Har ingen venner og føler meg ensom, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på snart 15 år. Jeg har alltid hatt noen å være med på skolen, helt siden jeg var liten. På barneskolen var jeg litt med folk på fritiden og gikk på aktiviteter (håndball 5år og fotball 2 år). Selv om så har jeg aldri følt at jeg har noen jeg kan si alt til eller som praten flyter ganske lett med uten at det er kleint med stillhet. Nå så er jeg bare med noen på skolen og ikke på fritiden, jeg har altså ingen venner kan man vel si. Jeg føler meg ensom og har ingen å snakke med+ at jeg ikke har interesser eller noe aktivitet på fritiden. Dere kommer nok til å si at jeg ikke må være redd for å bli avvist eller at jeg må bygge opp vennskap og engasjere meg. Men det er ikke så enkelt som det. Jeg fikk meg nye venner i fjor, men jeg trakk meg unna ettersom jeg ikke hadde noe å komme med til gjengen og de slutta å spørre om å finne på noe med meg. Dette er utrolig vanskelig og siden det er for få ord, men prøv å hjelp meg! Jeg har spurt her før,men fått litt uklart svar.

SVAR

Besvart 06.06.2017 12:08:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle