Hopp til hovedinnholdet

Savner å ha en bestevenn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde en bestevenn da jeg var yngre og vi vokste fra hverandre. Så har jeg hatt noen nære vennskap etter det. Nå går jeg på videgåense og de fleste har en bestevenn eller er en trekløver der de kan ringe hverandre og snakke med hverandre når som helst. Jeg ser at de andre alltid ringer hverandre og har avtaler om å se den nyeste filmen på kino. De kan bare stikke bortom til hverandre en dag uten å planlegge. Jeg sier ikke at jeg ikke har venner, for det har jeg. Jeg er egentlig en ganske omgjengelig jente, som kommer godt overens med alle. Men om jeg spør de andre om å være med de på en fridag har de nesten alltid planer med sin "bestevenn". Savnet etter en så nær venn er ganske stort. Alle i min vennegjeng har en. Enten en på en annnen skole eller i selve gjengen. Jeg føler meg ofte ensom, selvom jeg har venner føles det ut som om jeg ikke har det. Jeg føler liksom ikke jeg vet hvilke av vennene mine jeg skal betro meg til om jeg har en hemmelighet, og jeg savner å ha en bestevenn

SVAR

Besvart 15.06.2017 16:40:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle