Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få tips til hvordan bli mindre sjenert + eventuelle hobbyer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Først vil jeg si at dette ikke er et veldig viktige spørsmål, så dere trenger ikke prioritere mitt. Så vil jeg videre si at jeg ikke helt visste hvor spørsmåle mitt skulle være i forhold til emne, så hvis jeg tok feil no, bare flytt meg til det emne jeg skulle på. Greit! Jeg har to spørsmål så begynner med det første: jeg er en jente på 14 år som går på fotball og ellers øver til prøver og jobber med skole, jeg syntes at dette blir litt kjedelig i lengden, og trenger en hobby jeg kan gjøre hjemme når jeg kjeder meg. Jeg har prøvd alt fra strikking til brodering, men dette med tolmodighrt og håndarbeid passer ikke godt med meg. Noen ideer? Det andre jeg vil spørre om er litt mer personlig: jeg er veldig sjenert! Jeg syntes d er vanskelig å få venner for hver gang jeg prøver å prate med folk jeg ikke er trygg på blir jeg tomatrød. Jeg prøver å utfordre meg til å prate med folk, men jeg blir så rød og varm! Jeg har jo venner, men noen tips til å bli mindre sjenert?

SVAR

Besvart 17.08.2017 23:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør man når man kjeder seg?

Alle kjeder seg fra tid til annen. Det er helt normalt, selv om det kan være grusomt kjedelig å kjede seg!

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle