Hopp til hovedinnholdet

Vil gjerne være der for venninna mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, venninnen min ser veldig ned på seg selv. hun er en av de fineste jeg vet om. hun er lism min aller beste bestevenn og hun har alltid vært der for meg, har lyst å være her for henne nå. fant nylig ut at hun faktisk ikke liker seg selv i det hele tatt, og hun tror ingen andre liker hun heller.. hun er ganske populær, pen, tynn og smart, hun synes selv at hun ser ut som en "stygg gris" og sier at hun er feit og har dårlig kondis osv.. dette er ganske vanskelig for meg å håndtere fordi jeg nettopp har flyttet til usa. hun sier til meg at jeg var den eneste hun stolte 100% på og at jeg var den eneste vennen som ikke brukte hun. jeg vet ikke om noen som ikke liker bestevenninnen min og føler det er vanskelig å håndtere dette, spesielt når jeg bor i en annen tidssone:/ har sakt flere ganger at hun er fin og sånn, men hun vil ikle høre på meg. hva skal jeg gjøre ?

SVAR

Besvart 20.08.2017 22:13:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle