Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig lav og tynn for alderen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig lav og tynn for alderen og jeg ser mye mindre ut enn jeg egentlig er, noe som jeg virkelig ikke liker. Hvor liten er jeg egentlig? Jeg er ca. 164cm og 45 kilo. I vennegjengen min fra klassen er vi fem stykker, jeg digger å være med de, men jeg føler meg alltid som den lille barnslige ungen. Og jeg har også lagt merke til at uansett hvem, vennegjenger, folk jeg går på svømming med eller kusinen min. At jeg har aldri blitt spurt om vi skal være sammen, det er alltid jeg som spør andre. Jeg får en følelse av at det egentlig ikke er noen som liker meg. Jeg er enig at jeg kan være litt bitchy til tider og oppføre meg litt sjefete, kjeftete og gjøre litt ut av ting. Men det er innerst inne bare fordi jeg ikke har lyst å bli sett på som den lille barnslige, noe som jeg allerede er blitt hos ganske mange. Liksom jeg har nå begynt i 10.klasse, men jeg ser ut som om jeg kunne gått i 8.klasse.

SVAR

Besvart 23.08.2017 10:31:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle