Hopp til hovedinnholdet

Vil få meg venner på ungdomsskolen! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg har nettopp startet på ungdomsskolen, jeg komm i klasse med en jeg var ganske god venn med fra før men resten kjente jeg ikke så godt. Vi er fem klasser og jeg har veldig lyst til å bli kjent med flere fra forskjellige klasser! Men det er et problem, det er en jente som også går der som ALLE elsker og hun får alle vennene så det er vanskelig for meg å få meg nye venner når de bare er opptatt av hun. Det er en gjeng der på 4 stk som jeg har veldig lyst til å bli bedre venner med, men de virker veldig dømmende så vet ikke hvordan jeg kan gå fram. Har også veldig lyst til å bli venn med noen gutter, men jeg vil ikke være upopulær. Jeg var ganske populær på den forrige skolen, men nå er det helt annerledes, har lyst til å få mange venner på denne skolen men vet bare ikke hvordan. Er en ganske sjenert person i tillegg så det er vanskelig. Håper du skjønner meg! Takk for svar! hvordan jeg kan få mange venner? Og slutte å være sjenert, og bli venn med gutter

SVAR

Besvart 24.08.2017 23:07:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle