Hopp til hovedinnholdet

Bor på en liten plass og liker absolutt INGEN her, ikkje familien min heller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er veldig ensom.. Bor på en ganske liten plass og liker absolutt INGEN her... Liker heller ikkje familien min heller. Gråter nesten hver eneste kveld over livet mitt. Hadde tatt selvmord for lenge siden om det ikkje var denne ene personen på andre siden av verden(Harry Styles fra one direction.. Han er grunnen til att eg er i live. Har INGEN å snakke med, har venner på skolen å sånt, men vi er ikkje så nærme. Det er liksom bare på skolen å vill uansett ikkje snakke med dem siden de bare er sjølvopptatte osv... Har heller ikkje lyst til å snakke med helsesøster om dette. Moren min er helsesøster og kan litt om dette men det hjelper ikkje... Uansett er det bare denne person som tellerfor meg.. Vet ikkje kva det er men, that's not the point... Vet ikkje kva eg ska gjere?? Vill jo ikkje prate med noen her..

SVAR

Besvart 03.09.2017 17:51:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle