Hopp til hovedinnholdet

Jeg er fra Vietnam og føler meg ensom i norge..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har noe vil si. Jeg er en ny elev paa en skole. Men jeg ha ikke mange venner. Hjemlandet mitt er Vietnam. Jeg har vaert i Norge i bare nesten 9 maaneder og jeg kan ikke fortsatt tilpasse meg her. Jeg foler ganske ensom paa skole. Jeg kan ikke forstaa, eller snakke med venner her. Jeg har vaert paa Spraaksenteret for. Alle er veldig aktive. Det er mange barn fra fattige land og de har ikke mobil... Men ikke her, ikke i en norsk skole. Jenter har alltid oyene paa skjermen. Jeg kan bare snakker med gutter men jeg tenker at de liker ikke meg. Jeg er en stygg jente. Jeg kan ikke smile. Jeg har uryddig tenner og et ansikt full av kviser. Paa friminutt den eneste tingen som tiltrekker meg er studiering. Jeg er saa rar! jeg foler som en lesehest blant folk med mobiler. Jeg vil gaa bak til Vietnam med vennene mine. De eneste som forstaar meg og elsker meg... De eneste som kan snakke meg uten aa se paa mobilskjerm... Jeg vil ikke leve sann lenger!

SVAR

Besvart 30.09.2017 08:47:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle