Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg fortelle venninnen min at jeg er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har lenge lurt på om er lesbisk. Jeg føler meg veldig tiltrukket til jenter, elsker jenteformene osv. Jeg liker også en jente i klassen min ganske godt, føler jeg. Blir varm inni meg når hun smiler til meg og snakker med meg. Hjertet mitt stopper liksom opp. Men jeg fant ut for ikke lenge siden at hun syntes en gutt i trinnet over oss var fin. Da ble jeg veldig lei meg å ville egt bare gråte litt. Vet ikke hva jeg skal gjøre? Det er sikkert noen andre der ute for meg, men føler at jeg aldri kommer til å finne noen.. Vil også fortelle det til en venninne, men vet ikke det rette tidspunktet. Når burde jeg fortelle henne det, vil helst ikke gjøre det på skolen eller no? Har også ganske dårlig samvittighet fordi jeg vil fortelle det til ho venninna mi og ikke bestevenninna mi. Er rett og slett redd for å fortelle det til vestevenninna mi. Er redd for at det blir rart mellom oss og sånn, og jeg føler at ho venninna mi er veldig aksepterende og at ho støtter meg. Takk for svar!

SVAR

Besvart 01.10.2017 21:42:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle