Hopp til hovedinnholdet

Har ingen venner og føler meg ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klarer ikke å snakke folk og har ingen venner/folk å snakke med fordi de fleste hater meg uten grunn og synes jeg stygg og jeg har snakket med helsesøster, voksne på skolen min og foreldrene mine, osv og det hjelper SVÆRT lite. Jeg får lite søvn noen ganger og det går utover karakterene mine. Og når vi har gruppe i norsk muntlig på tentamen klarer jeg ikke å delta, eller i timene. Jeg for alltid KJEMPE dårlige karakterer i muntlige fag osv. I friminuttene springer så fort jeg kan til doen på skolen for å være der til friminuttene er over. I helgene sitter jeg alltid på rommet mitt og kjeder meg. Jeg har hat lyst å drept meg selv sånn ca.124 ganger i løpet av livet mitt.

SVAR

Besvart 13.10.2017 17:38:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle