Hopp til hovedinnholdet

Tror vennene mine at jeg er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kan si med en gang at jeg aldri har følt meg tiltrukket av en jente, at det bare er gutter som interesserer meg. Men likevel så tror jeg de andre vennene min tror jeg er homofil fordi jeg har en ganske sær humor. Jeg kan kile dem og tulle med at jeg overfaller dem (de er bare jenter) også syntes jeg det er morsomt å tulle om perverse ting. De andre syntes jeg er morsom og har ikke noe problem med det. Men det var det den ene gangen hun ene kommenterte meg om å sjekke legningen min. Nå driver jeg ikke å går rundt å fjaser og jeg oppfører meg som regel normalt. Burde jeg reagere noe på det? Fordi jeg vet ikke om de ikke liker meg

SVAR

Besvart 12.11.2017 13:56:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle