Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme inn i et miljø hvor det er fester?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er 17 år og har aldri hvert på en sånn ordentlig fest med alkohol osv. Likevel har jeg så lyst til å komme i et miljø hvor det er mer vanlig å dra på fest osv i helgene. Ingen av mine venner er sånn og det er ikke det at jeg ikke liker å være med dem, men jeg vil også ha noen jeg kan dra på fester med å drikke. hvordan kan man finne/komme inn i et sånt miljø uten at det blir kleint eller at man ender opp med å invitere seg selv?

SVAR

Besvart 22.11.2017 07:44:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle