Hopp til hovedinnholdet

Er hun en god venninne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg loved venninen min med p hjelpe henne med en gutt hun liker også har vi planlagt lenge at jeg skulle overnatte hos henne siden foreldrene hennes reiste bort og hun trengte hjelp med hunden hennes. Meningen var jo at bare jeg og hun men hun tenkte at hvis jeg kom så kunne hun ta med han og da ble hun ikke tatt siden hun fikk ikke lov av foreldrene. Så hun brukte meg til å kunne ha ham her fordi da kunne jeg passet på bikkja og sånt. Jeg ble rett og slett fanget, fordi e hadde jo lovd henne å hjelpe henne og overnattinga var planlagt for lenge siden, så jeg måtte lyve for mamma noe jeg ikke ville(har fortalt henne alt om dette) samt har de ligget og hatt sex i hele natt mens jeg har ligget oppe og passet på hunden hennes, jeg måtte lage maten til de og hun var frekk mot meg , skulle vise seg fram til gutten. Er hun egt en god venninne , hva bør jeg gjøre og kan det hende at han gutten hadde sex med meg om natten?

SVAR

Besvart 13.12.2017 17:06:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle