Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig glad i en venninne, men hun er frekk mot meg og nå ekskluderer hun meg fordi jeg sier ifra.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har en venninne som jeg er helt sikker på at er sur på meg. Jeg vet ikke hvorfor hun skulle være sur, men hun blir ganske ofte sur uten grunn. Eneste forskjellen nå er at hun ignorer meg og kaller meg dramatisk om jeg spør henne hva som er galt. Vi er en «gjeng» på tre og hun har «makten» i gruppa. Tror hun klikker litt nå for jeg står opp mot henne og sier at hun ikke kan bosse oss rundt og være så frekk mot oss. Den tredje jenta tørr ikke si imot og er dermed ikke noen «trussel» så det er ikke behov å være så slem mot henne. Det eneste er at hun påvirker henne til å ikke være med meg. Så jeg har ingen av dem. Jeg er glad i denne jenta, men hun kan ikke oppføre seg slik og jeg tørr ikke si noe i fare for å ødelegge vennskapet vårt. Har en annen venninne som sier at jeg bare burde ditshe henne for hun er jo egt bare frekk og sjefete. Jeg gråter litt på kveldene for innerst inne tror jeg at det er det jeg må gjøre, men det vil jeg ikke for jeg er så glad i henne. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.12.2017 04:55:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle