Hopp til hovedinnholdet

Aldersforskjell i forhold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som er kjæreste med en på 23 år... Vi har et godt forhold, og vi har mange felles interesser. Siden jeg er under den seksuellelavalder har vi ikke hatt sex enda noe vi begge er enige om at vi ikke skal ha før jeg er blitt eldre. Forholdet vårt vil jeg si er rimelig bra. Bare at vi har noen utfordringer. Jeg tørr ikke å si noe til mamma... og når jeg fortalte om han til vennene mine kaldte de han pedofil:( Han derimot har ikke sagt noe om meg til noen, noe som gjør meg litt bekymret. Han sier selv at han skulle ønske vi var omtrent like gamle. Jeg trenger tips om hva vi burde gjøre, jeg er i en vanskelig situasjon. Men å gjøre slutt på forholdet er uaktuelt. Hva burde vi gjøre for å gjøre ting enklere? - Fortvila jente 15

SVAR

Besvart 17.12.2017 15:24:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle