Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha mer frihet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det ikke bra her. Føler at jeg blir forskjells behandla, noe moren min tydeligvis ikke bryr seg om. Det eneste hun bryr seg om er at jeg har gode karakterer, venner som bare hun godtar og er akkurat som hun vil, og at jeg er hjemme etter skolen. Liksom det med venner er det jeg sliter mest med, selv om vi har snakka om det flere ganger gjør hun bare slik som hun vil ha det. Jeg har en mørkhudet bestevenn, og moren min misliker henne bare fordi hun bor med en norsk fosterfamilie. jeg har gitt "my trust" til henne, og jeg vil ikke velge noen andre foran henne. Moren min maser på meg hver dag om at jeg bør skaffe meg nye venner, noe jeg ikke har tenkt til å gjøre for jeg er fornøyd med de jeg har. og dessuten så er alle like og mer meg, men ikke slik mamma vil ha. Jeg er muslim og en jente som du kan se, og moren min kaller meg for hore hver dag. Jeg blir lei av dette og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ha mer frihet! Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.01.2018 16:30:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle