Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet nesten alle vennene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en gutt på 15 år å helt ifra barne skolen har jeg alltid hatt venner å hele tiden nån å være med, men nå når jeg går i 9.ende har jeg mistet nesten alle vennene min å sitter som oftes hjemme alene, har noen få som jeg møter av å til. Har spurt "eks" bestevenn min, han sa at jeg hadde baksnakket han men det stemmer ikke å etter det har jeg nesten ingen å være me å ingen vill ha nå me meg å gjøre. Fåler meg sykt ensom. De mener jeg har vært litt frekk å sån. Har tatt meg helt sammen. Håper jeg kan få svar! Den nye vennen min synses jeg er utrolig snill å sån men er noen år eldre, å det beviser at jeg har skjerpet meg men føler de ikke vill gi meg en sjans. Har det veldi vanskelig før tiden

SVAR

Besvart 23.01.2018 14:51:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle