Hopp til hovedinnholdet

Bestevenninna har blitt sammen med eksen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Visste ikke om jeg skulle ta dette på vennskap eller forelskelse. Idag fikk jeg vite at bestevenninna mi liker eksen min. Jeg er bifil, og for tiden bare interessert i jenter. Men, når hun sa det så bare fikk jeg masse minner tilbake i hodet og jeg kjente at det stakk litt i magen. Jeg er ikke forelsker i han lenger, men jeg lurer på hva det er med meg da? Hvorfor kjentes det ut som at jeg fikk et stikk i magen hvis han ikke betyr noe for meg fortsatt? Jeg er helt sikkert ikke forelska. Men hva er det? Skjønner ikke. Vi var sammen i ca 5 måndeder, men vi slo opp for ca 1 og et halv år siden. Jeg vil ikke ødelegge vennskapet med min bestevenn. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Hilsen forvirret Jente

SVAR

Besvart 11.02.2018 20:26:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse å ha kjæreste, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
account_circle