Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å være populær og perfekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg er redd for at vennene mine ikke liker meg, ( Di liker meg Men kom nettopp opp i enn likten kranell me ei litt populer i jengen min, Men d har "orna" seg, trur ikke ikke synest så mye om meg lengre men d bryr ikke meg ege så mye, men eg føler eg MÅ vere PERFEKT! Di bruker sminke men d gjer ikke eg, Eg føler eg må henga me di kule, Eg skal verme eii på Tirstag som er VELDIG poppuler, Ingen andre av vennene mine er med hu utteom hu eg kom i krangelen med, Eg vettikke ka eg skal gjer for p bli GODT likt av vennene mine som di faktisk innviterer meg med på ting! Uten at EG må spør! Og eg har problemer på skolen, Går ikke i klassen me vennene mine ( Eg går på enn anna skole ca 15 minunna men har godt kontakt og er me di MINST enn gang i uka ) på min skole er eg i et grupperom, Snakke ikke me lærerene går ikke inn i timen og gjer INGETING! Eg har SÅ lyst og flytte fra foreldrene mine, men dine snille men eg tørre ikke å ver megselv hsr veldig lyst å byne me sminke men tørr ikke, 1000*

SVAR

Besvart 22.02.2018 10:41:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle