Hopp til hovedinnholdet

Jeg er overvektig om vil gå ned i vekt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har skrive til dere før men jeg klarer ikke forstå, jeg føler meg ikke mobbet av klassen(medelever) men det er ikke så mange som forstår når jeg sier jeg føler meg veldig overvektig, jeg drar til helsesøster annavær uke men jeg går bare litt ned etter komman. Jeg veier 98-99kg og er 165 jeg klarer ikke mer jeg blir lei meg å deppa føler at folk ser på meg som en stygg person og når de for eksempel blir kalt tynn skal de bli veldig lei seg men når jeg blir kalt feit skal ikke jeg bli lei meg. Jeg trenger råd jeg vet jeg skal gå 30 min vær dag... men gjør det aldri:( jeg føler meg deppa og klarer ikke ta de samme råda hele tiden, vennene mine er tynne men jeg blir sett på som den feite rare. En gutt i klassen har dratt av meg hijab noen ganger og kalt meg feit... føler det går for langt og at jeg blir deppa av å være så feit. Jeg vil gå hjelp v personlige trenere eller dra på fatcamp men det er ingen steder i Norge Telemark som jeg føler kan hjelpe meg med å bli tynnere-13åring;(

SVAR

Besvart 04.03.2018 09:55:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle