Hopp til hovedinnholdet

Hvordan løser jeg venninneproblemet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ei venninne som jeg helst ikke vil treffe. Hun har veldig dårlig innflytelse på meg og har fått meg til å gjøre ting jeg helst ikke vil være med på. Hun spør meg ofte om vi skal finne på noe, men jeg har bare funnet unnskyldninger for å utsette det. Men jeg vet at hun har hatt det vanskelig med for eksempel at faren har en annen kultur der de er veldig strenge og jeg føler hun får en slags trang til å gjøre noe som bryter regler hele tiden. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å slutte å møte hun uten at jeg blir frekk. Hun har en tendens til å lyve veldig mye. Hun kan også være snill det ene øyeblikket, men så kommer det noen hun skal tøffe seg for og da står ho å snakker dritt i fjeset på meg. Hun har også fortelt andre om veldig personlige ting om meg. Så jeg orker egt bare ikke å være venn med ho lenger. Så lurer på hvordan jeg skal komme meg på «snillest» mulig måte ut a denne situasjonen. Tusen takk for svar!!<3

SVAR

Besvart 10.03.2018 13:09:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle