Hopp til hovedinnholdet

De klår på meg hele tiden selv om jeg sier stopp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem. Jeg har mange guttevenner. Jeg har kjent de nærmeste vennene mine i ca et halvt år. Jeg er glad i de, men i det siste synes jeg ting har gått for lang. De klår på meg hele tiden selv om jeg sier stopp. De sier seksuelle ting nesten hele tiden som gjør meg ukomfortabel. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har blitt seksuelt misbrukt før, og jeg er redd for at det skal skje igjen. Hvordan skal jeg få de til å slutte? De alle er på min alder og jeg ser bare på de som venner. Burde jeg bare slutte å være med de? Eller burde jeg holde ut til videregående?

SVAR

Besvart 11.03.2018 20:18:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle