Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kutte kontakten med venninnen vår?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vi er 2 jenter som har en dårlig venn. Hun er sjalu for at vi har samme hobbyer, at vi alltid kommer på samme lag i gym, og at vi aldri krangler. Den dårlige vennen sier at jeg prøver å ta venn 1 fra henne, men vi komer bare overens. Hun blir sur hver gang vi snakker på mobil.. Hun lyver hele tida og begynner hver krangel sånn som: Hvorfor er du med venn1, hvorfor har du aldri tid til å snakke med meg men med andre, og bla bla bla. Jeg LOVER 100% at hun begynner alltid, men så får jeg skylden, og jeg skjønner ikke hvorfor, det er alltid jeg som prøver å unngå det. Hun baksnakkker oss alttid om alt selv når det ikke er sant. Vi begynner i 8, og vi sa til læreren at vi helst ikke vil gå i klasse med henne. Hvordan kan vi unngå henne så mye som mulig i 8, når hun alltid lager krangler over det, hun kommer også til å baksnakke oss. Hvordan skal vi unngå henne i 8 når hun kommer til å baksnakke? Hun kranler hver uke. Hilsen 2 jenter.

SVAR

Besvart 14.04.2018 01:38:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle