Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få flere venner, og kanskje også en bestevenn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg aner ikke hva som går av meg. I 4 klasse var jeg den stille og aldri ville være med noen (har klassevenniner nå) og nå er jeg stikk motsatt! Jeg har ingen bestevenn, og det føles som om jeg er i et mørkt rom alene, siden alle vennene mine har. Jeg har blitt kjent med flere og fått nye venner siden vi kommer fra annen kultur, men de bor liksom på andre siden av byen! Jeg skjønner ikke tvangen min til å få flere venner, jeg brydde jo meg ikke før! Plutselig er jeg så sosial og når meg fram til andre men likevel føler jeg meg helt alene! Det føles litt vondt. Noen ganger er det vanskelig å få til en samtale på tekst! Det er ingen som tekster meg nesten, det føles som ingen vil snakke til meg egentlig, selvom jeg bryr om dem og ikke er en kjedelig person. Hvis noen tekster meg, blir jeg sykt glad og vil ikke annet enn å snakke. Kan dere gi meg tips til hvordan jeg kan få flere venner, (og på skolen) kanskje en bestevenn og ikke føle meg som stengt i et rom ale

SVAR

Besvart 12.04.2018 19:29:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle