Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker den samme som venninnen min, men han virker lite tillitsfull..

Jente 14 år
 

Spørsmål

det er en gutt jeg sitter med, er forferdelig forelsket i han. og vi ble læringspartnere, det gjør det ikke akkurat enklere for meg og ikke like han lengere, problemet er at han og venninen min har holdt på før, men de har aldri vert åpen om det. Han stryker meg på låret og er kjempe flørtete når vi er sammen. jeg spurte om han fortsatt holdt på med venninen min, men han sa nei. no nettopp fikk jeg en snap av han, og han er til vennina mi. hva skal jeg tro, alt går bare i surr, og jeg vet ikke hva jeg skal tro eller gjøre.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Linken jeg har lagt ved under kan nok hjelpe deg en del. 

Dersom han virker lite tillitsfull og gjør deg usikker, er han nok ikke et godt valg. Dette vises for eksempel gjennom at han sier én ting til deg, men gjør noe helt annet. Tillit er jo veldig viktig i et forhold, og derfor synes jeg kanskje du bør gå videre. Prøv å holde deg i aktivitet, snakk med noen om det og kutt gjerne kontakten. Du kan også ta en prat med venninnen din om det. Da unngår dere drama, samtidig som hun kan velge hva hun vil selv. Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap