Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan jeg kan stole på venninnen min, og føle at hun liker meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler at vennen min ikke liker meg.Vi sykler til skolen hver dag sammen, men i dag ville hun ikke vente på meg. Hun bare syklet med en annen venn som går. Vi oppfører oss som vanlige venner, men jeg føler hun ikke vil være sammen med meg. I det siste så har hun faktisk støttet den personen som vi to hater, altså støtter hun aldri meg. Jeg føler at jeg ikke kan fortelle henne noe. pga. hun skal alltid drive og si ting i mot. Eks. vis jeg sier henne: Jeg liker han der. Så sier hun: Det er bare teit. Han er en dumming. Og litt verre ting. Men jeg trenger tips slik at jeg kan føle at vi liker hverandre å kan stole på hverandre.

SVAR

Besvart 28.04.2018 15:23:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle