Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet flere venner og føler meg ensom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Livet mitt er ganske dritt for tiden. Jeg har mistet flere venner og det er uten å gjøre noe. Men det er der probleme ligger torr jeg. Vi har alltid vært en vennegruppe men i den gruppen har det alltid vært to stykker som alltid har vært litt små frekk og vill liksom prøve og pushe meg vekk. Det har di altså klart nå. Og nå blir eg ikke invitert i et eneste bursdag besøk. 3stykk på 3mnd. og en av dei er til og med min aller bestevenn. den gjengen samles seg ofte uten meg. Og da hører jeg at dei to jentene slenger dritt om meg til andre som ikke er sant for å rakke meg ned. Eg har egt vært den sosiale typen, elsker og være sosial og har masse mennesker rundt meg. Er ganske utadvent men nå kjenner eg meg ikkje selv i gjen lengre. No samles alle som jeg pleide og være med før i lag uten meg, jeg er hjemme vær eneste helg. Blir ikke inv på noe. Jeg er lei meg for det meste av tiden. Nå liker jeg ikke engang og gå på skolen. Og jeg elsket skolen. men no er den bare ensom

SVAR

Besvart 05.05.2018 08:49:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle