Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men vet ikke hvordan vi skal få vært mere sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei er en jente på 14 og liker en gutt fra en annen skole men treffer han vær fredag og vil treffe han mer enn det men er redd for at bestevennen min som går på samme skole som han liker han og vil ødelegge mellom jeg og han. og vil gjøre noe mer mellom jeg og han men vet ikke hvordan, vi har snakket mye sammen og snakket om og finne på noe mange ganger men har bare funnet på en gang alene utenom fredager eller andre ganger. men hvordan skal jeg få han til å stole på meg og like meg. vi har gått igjennom mye alvorlig og han vil være venn med meg men jeg vil bli sammen med han. hva skal jeg gjøre!!

SVAR

Besvart 16.05.2018 01:54:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle