Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli kvitt min venn på en snill måte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Alle hater meg. Har alltid vært den som bestemmer mest og får ting som jeg vil, har aldri blitt mobbet Elns. Men en jente i klassen har forandret meg og jeg klarer ikke slutte å være Sånn rar selv om jeg egentlig ikke er sånn. Jeg er lei meg hjemme og får kjeft hele tiden for ingenting. Har mistet venner pga jeg har vært med henne men klarer ikke slutte å være med hun fordi hun har ingen andre enn meg i klassen og jeg vil ikke at hun skal være alene heller. Men absolutt alle hater meg, og jeg savner de gamle vennene mine, hva skal jeg gjøre ??? Noen har begynt å være frekk mot meg også, aner ikke hvorfor men jeg blir såret for det. hvis det hadde vært for et År siden hadde jeg tatt tilbake på de, men jeg føler meg bare tom og har liksom gitt opp. Savner de gamle vennene mine og savner å ha noe å gjøre hver dag etter skolen, og være ordentlig glad. Alle hater meg og alt er helt håpløst. Skulle aldri blitt kjent med henne, hvordan kan jeg kvitte meg med hun på en snill måte liksom?

SVAR

Besvart 19.05.2018 15:25:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle