Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har fått høre at han har forandret seg etter vi ble sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år og Typen er 22 år. Vi er såå utrolig glad i hverandre og bor sammen med en kompis mens vi studerer osv. men helt siden vi ble sammen så har alle vennene rundt han syntes at han har forandret seg, noe som jeg ikke legger merke til fordi jeg ikke vet hvordan han var før, plus at jeg ALDRI ville forandre noen, jeg vil at alle skal være seg selv. Han har sakt at han ville forandre seg for meg til det bedre siden han mente han festet mye før, og bannet mye. Noe som jeg ikke tenkte over. Han har vært utrolig lei seg og sakt til meg at han ikke blir invitert i fester lenger fordi alle sier han har forandret seg. Han fikk akkurat greie på at han hadde "forandret" seg siden han ikke dro på så mange fester som før lenger... noe som jeg syntes er utrolig barnslig av vennene hans å tenke. Og jeg blir så utrolig lei meg fordi jeg føler det er min feil, Jeg har aldri bedt han om å forandre noen ting <3 hva kan jeg/vi gjøre for at ting skal bli bedre? Er så trist

SVAR

Besvart 25.05.2018 00:52:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle