Hopp til hovedinnholdet

Det føles ut som venninna mi prioriterer andre foran meg for tiden...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt en bestevenn i snart 4 år nå. Det har alltid vært oss to og jeg har aldri tvilt på vennskapet vårt før nå. Hun har begynte å finne på ting veldig ofte med en felles venninne som jeg kommer godt overens med, men hun drar heller hjem til henne og gjør ting med henne enn med meg for tiden. Jeg har mange venner, men hun er bestevennen. Hun er snill og vi er sammen osv, men hun andre venninna har blitt en større prioritet enn tidligere. jeg er redd for å miste hun siden hun er den eneste jeg kan snakke med alt om og være 100% meg selv med. Når jeg ser at hun er med hun andre får jeg en klump i magen og blir veldig lei meg. jeg tror ikke bestevenninna mi er klar over at dette sårer meg, men hun gjør ikke noe galt heler og jeg kan ikke klandre henne for at hun er med hun andre heller. På skolen osv er vi sammen alle 3, men de facetimer og er sammen hele tiden. Vi skal til Spania i sommer og hun gleder seg, men jeg vil ikke ha en følelse av at hun heller vil være med en annen

SVAR

Besvart 01.06.2018 00:09:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle