Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi sin kjæreste behandler henne veldig urettferdig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Venninna mi sin kjæreste behandler henne veldig urettferdig, og jeg er bekymret for forholdet dems. Han forteller henne at hun ikke får lov til å snakke med andre gutter enn han, og at hun må si nei til venne forespørseler fra gutter i klassen på Facebook osv. Dette er etter min mening, feil behandling av han. Han gutten tåler heller ikke noe som helst spøk. Når jeg eller venninna mi tuller med han så blir han sur og truer med å slå opp med henne. Jeg har prøvd å snakke med han og venninna og sagt hvor urettferdig det er, men da sier han "ok da får henne finne seg en annen gutt da". Hva skal jeg gjøre med dette. Venninna mi er veldig forelska i gutten og elskee han, så de skal fortsette å være sammen. Det jeg ønsker er at henne skal bli behandlet bedre... Hva skal jeg gjøre med dette? Takk for hjelp<3

SVAR

Besvart 24.06.2018 13:04:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Blir kjæresten din bråsint, truer og kontrollerer deg? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler på vold i forhold her.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle