Hopp til hovedinnholdet

Vennskap og baksnakking

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1. Dette er kanskje litt rart å bli lei seg for men blir egt litt såra. Det er en vennine som jeg alltid kommenterer bildene på. Hun komemterer aldof mine og det er jo greit det, men hun komenterer alle andre sine. Bare ikke mine, føler at hu ikke liker meg da. Hun er kjempe snill så mener ingen ting slemt. Jeg bare så lei meg men jeg kan jo ikke akk si fra heller? 2. Jeg føler jeg slenger mye med leppa om folk bak folks rygg. Asså baksnakker, det er ikke ille mer litt for å få ut irritasjon eller få råd om hvordan jeg skal løse problemet. Men noen ganger så popper bare ordene ut av meg. Men hvordan skal jeg passe på ordbruket mitt om andre? Det er ikke ofte eller om en spesefik person vær gang. Men jeg vil forandre meg 3. Kan man avslutte et vennskap viss man blir sliten av det. Jeg vil bare ikke såre noen men jeg føler jeg ikke eier meg selv med denne perosnen. Føler jeg blir på en møte eid. Dette er en kjempe bra side❤️

SVAR

Besvart 16.08.2018 20:51:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle