Hopp til hovedinnholdet

Er venninna mi sjalu for at jeg har andre venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Bestevennen min som jeg har vært venn med siden 5-6 klasse begynte og være med en i midten av 8. Og da ble jeg også veldig god venn med henne, men det virker veldig som om bestevennen min blir sjalu fordi jeg og henne andre er så gode venner. Fordi hver gang jeg spør om vi skal spørre henne også virker det som om henne blir lei seg eller sur. Men henne sier fortsatt alltid ja. Og det virker som om henne blir sur på meg fordi jeg har andre venner enn henne og det iriterer meg. Fordi henne har så mage venner og jeg har nesten bare henne og to andre. Jeg er veldig glad i henne og jeg vil ikke ødelegge vennskapet. Men jeg blir så sur når henne blir sjalu bare fordi jeg har andre venner enn bare henne...

SVAR

Besvart 20.08.2018 16:58:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle