Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli invitert på fest.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på hvordan jeg kan bli invitert på fester? De fleste i klassen min fester nesten hver helg, men jeg blir aldri invitert. Jeg har også lyst til å bli invitert, mest fordi jeg har lyst til å delta hvert fall på en fest, for å se hvordan det er.Kan hende jeg syns det er drit kjedelig, men da har jeg hvert falll fått deltatt en gang, kanskje synes jeg det drit gøy! Grunnen til at jeg ikke blir invitert tror jeg er en kombinasjon av at jeg er en sjenert og rolig person som ikke sier stort, men aller mest det at jeg sitter i rullestol. Hvordan bør jeg gå frem for å bli invitert? Jeg kan selvfølgelig spørre om å få komme, men det syns jeg blir litt kleint! Jeg har oxo tenkt på å invitere til fest hjemme hos meg, men jeg er redd ingen vil komme da jeg har inntrykk av at det ofte er mange fester og velge melom. Jeg vil ikke komme i en situasjon der jeg inviterer hele klassen også kommer 2 stykk. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.08.2018 01:13:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle